Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i ri spanjoll, Hose Luis Zapatero në një mbledhje të partisë së tij socialiste në Madrid, ka deklaruar se prioriteti kryesor i tij është luftimi i terrorizmit dhe ka hedhur poshtë zërat që thoshin se fitorja e tij në zgjedhje, tri ditë pas sulmeve terroriste në Madrid, ishte një koncesion ndaj terroristëve:
NC032655
Prioriteti im kryesor është luftimi i terrorizmit dhe të gjitha formave të tij. Terori duhet ta dijë se ne gjithmonë do ta luftojmë atë dhe të bashkuar, do të mposhtim. janë vetëm disa gjëra për të cilat unë jam shumë i sigurt kur flas në emër të të gjithë spanjollëve, ka thënë Zapatero.
XS
SM
MD
LG