Ndërlidhjet

TIRANË


Kisha Orthodokse e Shqipërisë ka vendosur të japë 600 mijë dollarë për riparimin e kishave dhe xhamive në Kosovë ose për të ndërtuar një qendër argëtimi për të rinjtë shqiptarë dhe serbë, me qëllim të inkurajimit të bashkëjetesës paqësore. Edhe pse ende nuk është marrë vendimi se si do të shpenzohen këto para, argjipeshkvi Anastasios ka thënë se paratë do t'u ofrohen autoriteteve në Kosovë, që do të vendosin se cilat projektet do të financojnë.
XS
SM
MD
LG