Ndërlidhjet

TIRANË


Kompania gjermane e fluturimeve Lufthansa nuk do të fillojë fluturimet për në Shqipëri për shkak të mospajtimeve lidhur me sigurimin në aeroport. Michael Lamberty, zëdhënës i Lufthansës ka thënë se rifillimi i fuluturimeve të ndërprera më 1996 është stopuar pasi zyrtarët shqiptarë knë refzuar kërkesën e Lufthansës që personeli i tyre të bëjë kontroll shtesë të pasagjerëve dhe të bagazhit.
XS
SM
MD
LG