Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka marrë sot një letër nga kryeministri britanik, Tony Blair, në të cilën ky i fundit dënon dhunën në Kosovë dhe lavdëron kryeministrin Rexhepi për qëndrimin e guximshëm që është një shembull shembull që duhet ndjekur. Ju keni përkrahjen time në përpjekjet e tuaja, citohet kryeministri britanik Blair nga zyra për informim e kryeministrit Rexhepi.
XS
SM
MD
LG