Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i ri spanjoll, Hose Luis Zapatero në një mbledhje të partisë së tij socialiste, ka deklaruar se prioriteti kryesor i tij është luftimi i terrorizmit. Ai ka hedhur poshtë zërat se fitorja e tij në zgjedhje, tri ditë pas sulmeve terroriste në Madrid, ishte një koncesion ndaj terroristëve. Prioriteti im kryesor është luftimi i terrorizmit dhe të gjitha formave të tij. Terrori duhet ta dijë se ne gjithmonë do ta luftojmë atë dhe, të bashkuar, do ta mposhtim, ka thënë Zapatero.
XS
SM
MD
LG