Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në lahjen Ulpiana të Prishtinës kanë filluar punimet për riparimin e ndërtesave të banuara me pjesëtarë të komunitet serb, të cilat u dëmtuan gjatë trazirave të javës së shkuar. Ky projekt do të kushtojë 75 mijë euro dhe do të përfundojë në një afat rekord prej dhjetë ditësh. Në fillimin e hapjes së punimeve ishte i pranishëm edhe kryeministri Rexhepi dhe zyratrë të larët të UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG