Ndërlidhjet

PRISHTINË


Situata aktuale ka dëshmuar se Unmiku më nuk mund ta administroj Kosovën, është shprehur sot Ramush Haradinaj, në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të AAK-së. "Unmiku është dashur ta përfundoj mandatin e vet edhe më parë" - tha zoti Haradinaj dhe shtoi se "kjo parti është angazhuar për prani të vazhdueshme civile dhe ushtarake ndërkombëtare por ndërtimi i institucioneve të Kosovës me kapacitet të plotë është bërë i domosdoshëm".
XS
SM
MD
LG