Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të njeriut ka shpallur emrat e 21 personave, prej tyre 15 shqiptarë dhe 6 serbë, që janë vrarë në trazirat e fundit në Kosovë. Unmiku më herët ka kumtuar se gjatë trazirave të fundit në Kosovë janë vrarë 28 persona.
XS
SM
MD
LG