Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

UASHINGTON


Shtatë vende të Evropës Qendrore janë pranuar si anëtarë të ri në Nato. Në një ceremoni në Uashington, mbrëmë vonë, presidenti amerikan, George Bush përshëndeti praninimin e Estonisë, të Lituanisë, të Letonisë, të Bullgarisë, të Rumanisë, të Slovakisë dhe të Sllovenisë në Nato. Në këtë manifestim ishin të pranishëm edhe kryenministrat e Shqipërisë, të Maqedonisë dhe të Kroacisë, që shpresojnë se në të ardhmen do të anëtarësohen në Nato.
XS
SM
MD
LG