Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtarë të Shteteve të Bashkuara në Irak kanë përcaktuar një ekip të inspektorëve për hetimin e korrupsionit nën ish regjimin e Saddam Husseinit. Lidhur me këtë çështje, Paul Bremer, administrator amerikan i Irakut, tha:
- Kombet e Bashkuara dhe Këshilli qeverisës kanë filluar hetimet për programin që fillimisht ishte inicuar për ta ndihmuar popullin e Irakut, por, dyshohet, se të hollat ishin përdorë me gjasë për çështje të palejueshme.
XS
SM
MD
LG