Ndërlidhjet

HAGË


Gjykimi i Slobodan Milosheviqit në Tribunalin e Hagës do të vazhdojë me kryetar të ri të trupit gjykues, në vend të gjykatësit Riçard Mej që ka dhënë dorëheqje për shkak të sëmundjes. Sipas rregullores, Milosheviqi, i cili përballet me 66 akuza për krime të luftës dhe gjenocid, ka të drejtë ankese.
XS
SM
MD
LG