Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara në Kosovë sot ka ulur në 19 numrin e personave të vrarë nga dhuna e fundit. Zëdhënësi Neeraj Singh ka thënë se "gjithsej janë 19 të vdekur. Prej këtyre viktimave 11 janë shqiptarë e 8 janë serbë të Kosovës". Më herët, policia e Kombeve të Bashkuara kishte thënë se numri i të vrarëve në trazirat e 17 dhe 18 Marsit ishte 28.
XS
SM
MD
LG