Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka dënuar rezolutën e Kuvendit të Serbisë në të cilën thuhet se Kosova është pjesë e pandashme e shtetit serb. Deklarata thotë se rezoluta e miratuar nga Serbia është destruktive dhe ka për qëllim destabilizimin e Kosovës, ndërkohë që Kuvendi i Kosovës ka falënderuar personalitetet ndërkombëtare që kanë mbajtur qëndrim real ndaj situatës së fundit në Kosovë dhe kanë ndikuar për qetësimin e saj.
XS
SM
MD
LG