Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në konferencën e shtypi që sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Scheffer mbajti pas takimit të minsitrave të jashtëm të NATO-s së zgjeruar, tha se Kosova, Iraku, Afganistani dhe lufta kundër terrorizmit ishin çështjet kryesore të takimit të sotëm. Lidhur me gjendjen në Kosovë, Scheffer ka nënvizuar se Kosova do të vazhdojë politikën e përmbushjes së standardeve. Scheffer dhe Powell që ishte pjesëmarrës në këtë takim, kanë theksuar reagimin e fundit të NATO-s ndaj trazirave në Kosovë me dërgimin e trupave shtesë.
XS
SM
MD
LG