Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e 5 vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të 40 shteteve tjera do të marrin pjesë në konferencën ministrore në Tokio kushtuar forcimit të paqes dhe zhvillimit ekonomik të rajonit.
"Në të ardhmen Ballkani Perëndimor gjithsesi do të jetë pjesë e Bashkimit Evropian", ka deklaruar ambasadori i Japonisë në Beograd Rjuichi Tanabe, duke shtuar se qëllimi i tubimit është arritja e një konsenzusi për stabilizimin dhe zhvillimin ekonomik të rajonit.
Në konferencë merr pjesë edhe kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi.
XS
SM
MD
LG