Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

MADRID


Ministri i brendshëm i Spanjës Angel Acebes tha se dinamiti dhe bomba e pashpërthyer e gjetur dje në
nën hekurudhën Madrid-Sevilje, është e llojit të njëjtë me ato që janë shfrytëzuar në sulmet në 11 Mars.
Acebes tha se ende është herët të përcaktohen përgjegjësit për vënien e eksplozivit, por autoritetet spanjole kanë shprehur dyshime tek ekstremistët islamikë, të cilët janë përgjegjës për shpërthimet në Madrid që lanë 191 të vrarë.
XS
SM
MD
LG