Ndërlidhjet

SARAJEVË


Përfaqësuesi i lartë i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnje Paddy Ashdown urdhëroi ngrirjen e përkohshme të ndihmave për Partinë Demokratike Serbe, duke thënë se ajo ka dështuar në bashkëpunimin me Tribunalin e Kombeve të Bashkuara për Krime të Luftës.
Ashdown tha se partia më e madhe e serbëve të Bosnjes "i ka shkelur obligimet ndaj së drejtës ndërkombëtare, dhe se ka arsye për të besuar se kjo parti ende mban lidhje finansiare me themeluesin e vet Radovan Karaxhiq.
XS
SM
MD
LG