Ndërlidhjet

BAGDAD


Administratori amerikan i Irakut, Paul Bremer ka shpallur sot krijimin e institucioneve irakiene të mbrojtjes, për ta mbrojtur vendin nga siç tha ai, terroristët dhe ndërhyrësit. Bremer ka thënë se këto tri institucione, Ministria e Mbrojtjes, Shërbimi Kombëtar Irakien i Zbulimit dhe Komiteti Ministerial për Siguri do të formulojnë politikat e sigurisë, në pajtim me nevojat irakiene për siguri.
XS
SM
MD
LG