Ndërlidhjet

TOKIO


Trazirat e fundit në Kosovë dëshmojnë nevojën e një përkrahjeje të vazhdueshme ndërkombëtare, në mënyrë që të arrihet paqja, stabiliteti dhe zhvillimi ekonomik, ka deklaruar sot në Tokio, kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi, që po merr pjesë në një konferencë ndërkombëtare për Ballkanin.
Ndërkaq, ministri i jashtëm i Serbisë e Malit të Zi, Goran Svilanoviq ka thënë se zgjidhjen për Kosovën e sheh në decentralizimin me autonomi territoriale dhe personale për serbët dhe joshqiptarët, që nuk do të prejudikonte statusin përfundimtar.
XS
SM
MD
LG