Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë sot ka hyrë në fuqi Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës Penale. Fuqizimi i tyre, nga përfaqësuesit e lartë ndërkombëtarë dhe vendorë të drejtësisë është vlerësuar si një ngjarje historike për Kosovën. Deri më tash në Kosovë kanë qenë në fuqi ligjet e ish-Jugosllavisë dhe rregulloret e UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG