Ndërlidhjet

PRISHTINË


Duke e shpallur hyrjen në fuqi të Kodit Penal dhe Kodit për Procedurë Penale, kryeadministratori i Kosovës, Harri Holkeri ka thënë sot në Prishtinë, se me rrumbullaksinim e këtyre kodeve, Kosova është më afër Evropës, pasi ajo sot ka kode që janë në harmoni të plotë me standardet evropiane. kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Rexhep Haxhimusa, vlerësoi se me hyrjen në fuqi të Kodeve penale, Kosova po shkëputet nga ligjet e aplikueshme të sistemit të kaluar.
XS
SM
MD
LG