Ndërlidhjet

MOSKË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jaap de Hoop Scheffer deklaroi se ka ardhur në Moskë për t'i bindur zyrtarët e Rusisë se aleanca ushtarake "nuk ka motive të fshehta", dhe se bashkëpunimi është në interesin e të dy palëve.
De Hoop Scheffer tha se NATO-ja dhe Rusia duhet të jenë "partnerë", sepse problemet e botës mund të zgjidhen vetëm përmes bashkëpunimit të ndërsjellë.
XS
SM
MD
LG