Ndërlidhjet

UASHINGTON


Rreth 1.2 milionë njerëz vdesin në vit ndërsa rreth 50 milionë lëndohen apo mbeten invalidë nga fatkeqësitë e trafikut në botë.
Të dhënat nga Banka Botërore dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë tregojnë se mesatarishit, rreth 3.000 njerëz vdesin në ditë vetëm për shkak të rrugëve të pasigurta.
XS
SM
MD
LG