Ndërlidhjet

SHKUP


Nga 26 vendet e anketuara që ndodhen në procesin e tranzicionit në Evropë dhe në Azinë Qendrore, në Maqedoni ekziston korrupsioni më i madh, thuhet në një raport që e ka financuar Banka Botërore. Në kategorinë e korrupsionit shtetëror, siç është theksuar në raport, në listë gjenden Bosnjë Hercegovina, Bullgaria, Shqipëria, Taxhikistani, unioni Serbi – Mali i Zi dhe Maqedonia.
XS
SM
MD
LG