Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara debaton sot për Kosovën pas dhunës së fundit, në të cilën janë vrarë 19 veta dhe qindra të tjerë janë plagosur. Dhuna ka shpërthyer pas mbytjes në lumë të tre fëmijëve shqiptare, për ç'gjë janë fajësuar serbët.
Kryesuesi i Këshillit të Sigurimit, ambasadori gjerman, Gunter Pleuger, ka thënë se dhuna e fundit ndëretnike në Kosovë dhe dështimi për të ndërtuar një shoqëri demokratike në Kosovë do të thotë se bashkësia ndërkombëtare duhet të organizohet të qëndrojë në Kosovë për një kohë më të gjatë.
XS
SM
MD
LG