Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mekanizmat ndërkombëtare për siguri në Kosovë, KFOR-i dhe policia e UNMIK-ut, kanë deklaruar sot në Prishtinë, se i kanë filluar hetimet lidhur me njoftimet se tre persona të maskuar janë paraqitur
publikisht duke e identifikuar vetën si pjestarë të
organizatës Armata Kombëtare Shqiptare. KFOR-i dhe policia, kanë pohuar se AKSH-në e njohin si një organizatë ilegale e cila para një viti qe shpallur dhe organizatë terroriste dhe paralajmërojnë masa
kundër saj konform ligjit.
XS
SM
MD
LG