Ndërlidhjet

BEOGRAD


Agjencitë serbe të lajmeve kanë njoftuar se Marko Milosheviq djali i ish-presidentit jugosllav Slobodan Milosheviq i ka ofruar mafias gati 3 milionë dollarë për të vrarë kryeministrin e Serbisë, Zoran Gjingjiq në fund të vitit 200. Një dëshmitar i mbrojtur i ka thënë gjyqit në Beograd kundër 13 personave që akuzohen për vrasjen e Gjingjiqit, se Marko Milosheviq u kishte ofruar 5 milionë marka gjermane bosëve të mafias për ta vrarë Gjingjiqin.
Marko Milosheviq e ka braktisur vendin pas rënies së Milosheviqit më 5 tetor 2000 dhe vendndodhja e tij nuk dihet.
XS
SM
MD
LG