Ndërlidhjet

NIKOZI


Rreth 40 mijë turq qipriotë janë mbledhur në kryeqytetin Nikozia, duke mbështetur një përgjigje pozitive në referendumin e 24 prillit për planin e Kombeve të Bashkuara për ribashkimin e ishullit të ndarë. Plani parasheh që ishulli të jetë një shtet i vetëm i përbërë nga zonat federale greke dhe turke, të lidhura më një qeveri qendrore. Ky shtet do t'i bashkohej Unionit Evropian më 1 maj.
XS
SM
MD
LG