Ndërlidhjet

BEOGRAD


Gjykata Kushtetuese serbe ka pezulluar ligjin mbi ndihmën financiare për të akuzuarit nga Gjykata e Hagës dhe familjet e tyre. Ky është një ndalim i përkohshëm i ligjit, deri në marrjen e një vendimi përfundimtar.
Nuk ka pasur reagime të menjëhershme nga ana e qeverisë së Koshtunicës lidhur me vendimin e gjykatës.
XS
SM
MD
LG