Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni për vlerësimin e dëmeve të trazirave të Marsit, ka konstatuar se në Kosovë janë shkatërruar ose dëmtuar 610 shtëpi, ndërsa shuma e përgjithshme e dëmeve në objektet e banimit vlerësohet 11 milionë e 913 mijë euro, pa u llogaritur këtu objektet fetare.
“Komisioni ishte mjaft i vëmendshëm dhe kemi bërë aq sa ishte e mundur të përfundojmë fazën e parë të vlerësimit të dëmeve, por kemi pasur edhe vështirsi të shumta gjatë këtyre llogaritjeve”, tha ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Behxhet Brajshori.
XS
SM
MD
LG