Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu ka marrë një mesazh mirënjohjeje nga presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush për "mbështetjen e Shqipërisë në arritjen e paqes dhe demokracisë në Irak".
Në mesazhin, presidenti Bush i ka vlerësuar përpjekjet e përbashkëta për forcimin e sigurisë në Irak dhe paraqitjen e forcave shqiptare që ndodhen atje në kuadër të misionit "Liria e Irakut".
XS
SM
MD
LG