Ndërlidhjet

PRISHTINË


Takimi për themelimin e Grupit Përkrahës për Kosovën, qëllimi i të cilit do të jetë të ndihmojë procesin politik dhe ekonomik, pritet të mbahet të martën që vjen, sipas të gjitha gjasëve në objektet e Zyrës Amerikane në Prishtinë. Grupi do të përbëhet nga përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit, të Bashkimit Evropian, të Misionit të Kombeve të Bashkuara dhe të institucioneve të Kosovës. Themelimin e këtij Grupi e pati paralajmëruar edhe nënsekretari amerikan për cështje politike, Marc Grossman, gjatë vizitës së tij të fundit në Kosovë. Pjesëtarët e këtij Grupi do të takohen cdo gjashtë javë, periudhë kjo që përshtatet edhe me procesin për vlerësimin e standardeve, i cili gjithashtu pritet të bëhet cdo gjashtë javë.
Me këtë rast nesër mbërrijnë në Prishtinë përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit.
XS
SM
MD
LG