Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George Bush ka mbajtur fjalimin e tij të rregullt javor drejtuar kombit. Në fjalën e tij Bush kërkon nga Kongresi rivotimin e dis apjesëve të legjistlacionit të njohur me emrin "Akti Patriotik".
"Elementëve të rëndësishëm të legjistlacionit të përfshirë në Aktin Patriotik do t'u kalojë afati vitin e ardhshëm. Dis apolitikanë ën Uashingotn sillen sikur edhe rreziku që i kanoset Amerikës të largohet po në këtë kohë. Por ne kemi parë cfarë synojnë terroristët. Të braktisësh legjistlacionin në fjalë do të lërë forcat e rendit dhe të inteligjencës pa mjetet e nevojshme në luftën kundër terrorit dhe dëshmon për verbëri të vullnetshme përballë një kërcënimi të vazhdueshëm", tha Bush.
XS
SM
MD
LG