Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Arkivi kombëtar i filmit në Hollandë ka gjetur një kopje të plotë të filmit "Pas shkëmbinjve" prodhim pa zë i vitit 1922 dhe një nga filmat klasikë amerikanë, i cili konsiderohej i humbur.
Historianët e filmit për 75 vjet e kërkonin këtë film ku kanë interpretuar Rudolf Valentino dhe Gloria Suanson.
XS
SM
MD
LG