Ndërlidhjet

LONDËR


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, sot e hapi mbledhjen vjetore në Londër.
Rreth 2.000 delegatë të huaj dhe gazetarë pritet të marrin pjesë në takimin dy-ditësh të Bankës, e cila u formua në vitin 1991 për t'u asistuar ish vendeve komuniste në kalimin e tyre drejt ekonomisë së tregut.
XS
SM
MD
LG