Ndërlidhjet

AMMAN


Qeveria e Jordanit ka shprehur keqardhje për vrasjen e dy policëve amerikanë nga një polic jordanez në Kosovë.
Autoritetet ndërkombëtare dhe vendore në Kosovë kanë shprehur tronditje dhe keqardhje për incidentin ndërmjet policisë ndërkombëtare, ku u vranë dy policë amerikanë dhe një jordanez, ndërsa u plagosën 10 amerikanë të tjerë dhe 1 austriak, nga të cilët dy janë në gjendje të vështirë shëndetësore.
Policia ndërkombëtare tha se në shkëmbim zjarrin nuk ka pasur civilë të përfshirë.
Policia në Prishtinë tha se katër policë ndërkombëtarë janë marrë në pyetje për këtë incident tragjik.
XS
SM
MD
LG