Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit kanë mbërritur në Prishtinë, ku nesër pritet të krijojnë Grupin përkrahës për Kosovën. Ky grup do përbëhet nga vendet e pesëshes diplomatike, Rusisë dhe Bashkimit Evropian. Ndërkohë ende nuk dihet roli i UNMIK-ut në këtë grup.
Grupi përkrahës për Kosovën do të takohet cdo gjashtë javë dhe do të diskutojë zhvillimet ekonomike dhe politike.
Krijimin e Grupit Përkrahës për Kosovën e ka paralajmëruar nënsekretari amerikan i Shtetit, Marc Grossman, gjatë vizitës në Kosovë.
XS
SM
MD
LG