Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë sot pritet të mbahet një takim ndërmjet përfaqësuesve të GK, BE dhe Kombeve të Bashkuara dhe udhëheqësve vendorë për të diskutuar mundësitë e themelimit të një grupi përkrahës për Kosovën. Takimi mbahet në zyrën amerikane në Kosovë, ndërsa Grupi Përkrahës do të jetë një mekanizëm që do të ndihmojë për së afërmi zhvillimet politike dhe ekonomike në Kosovë. Ky grup do të jetë jetë i përfshirë së afërmi edhe në procesin e përmbushjes së standardeve.
XS
SM
MD
LG