Ndërlidhjet

CAPE CANAVERAL


NASA ka shtyrë për sot pasdite lansimin e një sateliti që do të testojë teorinë e relativitetit të Albert Einstein-it.
Sipas teorisë së Einstein-it, objektet e mëdha, si planetet, yjet dhe vrimat e zeza deformojnë kohën dhe hapësirën deri sa rrotullohen. Shkencëtratë thonë se nëse teoria e Einstein-it është e vërtetë, prova B e gravitetit e NASAS do të mund të detektojë se një sasi kohe dhe hapësire aktualisht mungon në orbitat e objekteve të mëdha në gjithësi.
XS
SM
MD
LG