Ndërlidhjet

SHKUP


Gjatë qëndrimit të sotëm në Shkup, ministri britanik për Evropën, Denis MackShane deklaroi se Britania mbështet zbatimin e marrëveshjes së Ohrit, që mundëson bashkëjetesën e komuniteteve në këtë vend. Gjatë vizitës së tij zoti MacShane u takua me zyrtarë të lartë dhe liderë politikë në Maqedoni. Më vonë gjatë ditës, pritet që ministri britanik për evropën, MacShane të arrijë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG