Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Prishtinë, Grupi Përkrahës për Kosovën është takuar me udhëheqësit e institucioneve dhe të partive politike të Kosovës. Në këtë takim është marrë vendim që Grupi Përkrahës për Kosovën, që ka për qëllim të ndihmojë Kosovën në rrafshin politik dhe ekonomik, duhet të takohet çdo 6 javë për të parë përmbushjen e standardeve. Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka thënë pas takimit se me formimin e këtij do të forcohet grupi roli i Shteteve të Bashkuara dhe i Grupit të Kontaktit. Sipas tij kjo do të ndikoj pozitivisht në zhvillimet politike dhe ekonomike në Kosovë.
XS
SM
MD
LG