Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e policisë ndërkombëtare nga Shtetet e Bashkuara dhe nga Jordania pjesëmarrës në konfliktin në burgun e Mitrovicës në të cilin janë vrarë tre policë, janë pajtuar sot publikisht.
Policët ndërkombëtarë pasi kanë shprehur keqardhje për shkak të incidentit janë përqafuar para kamerave dhe kanë porositur se misioni që përbëhet nga 53 vende është njw rast unik në botë.
Detaje lidhur me konfliktin e policëve nuk janë dhënë as në konferencën e sotme për shtyp.
XS
SM
MD
LG