Ndërlidhjet

SARAJEVË


Liderët e nëntë shteteve të Evropës Juglindore kanë filluar samitin e tyre të shtatë sot në Sarajevë. Bisedimet do të prekin një varg çështjesh përfshirë edhe rrugët për më shumë stabilitetit dhe bashkëpunim në rajon. Luftimi i krimit të organizuar do të jetë, po ashtu, në mesin e çështjeve që do të diskutohen.
procesi i Bashkëpunimit për Evropën Juglidnore është themeluar më 1996 dhe në të bëjnë pjesë Shqipëria, Greqia, Turqia, Bullgaria, Serbia dhe Mali i Zi, Maqedonia, Rumania dhe Kroacia.
XS
SM
MD
LG