Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e policisë ndërkombëtare nga Shtetet e Bashkuara dhe nga Jordania të përfshirë në konfliktin në Mitrovicë, ku janë vrarë tre policë, u pajtuan sot publikisht.
Pasi kanë shprehur keqardhje për shkak të incidentit policët janë përqafuar para kamerave dhe kanë porositur se misioni që përbëhet nga 53 vende është një rast unik në botë.
Detaje lidhur me konfliktin e policëve nuk janë dhënë as në konferencën e sotme për shtyp.
XS
SM
MD
LG