Ndërlidhjet

NJU JORK


Rusia i ka vënë veto rezolutës së Këshillit të Sigurimit për Qipron.
E propozuar nga Britania dhe Shtetet e Bashkuara, rezoluta i nënvizonte masat e reja që do të duhej të hynin në fuqi, nëse grekët dhe turqit qipriotë, të shtunën do ta votonin planin e Kombeve të Bashkuara për ribashkimin e ujdhesës së ndarë.
Anketimet e fundit tregojnë se shumica e grekëve do ta refuzojnë planin, ndërsa shumica e turqve do ta miratojnë atë.
XS
SM
MD
LG