Ndërlidhjet

PUTRARAJA – MALAJZI


Përfaqësuesit e vendeve islamike, që janë mbledhur në Malajzi, kanë kërkuar nga Shtetet e Bashkuara që të anullojnë mbështetjen për planin e fundit të kryeministrit izraelit, Ariel Sharon si dhe të lejojnë një rol kryesor për Kombet e Bashkuara në Irak.
XS
SM
MD
LG