Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia dhe Bashkimi Evropian kanë arritur një marrëveshje lidhur me kundërthëniet e krijuara si pasojë e zgjerimit të Bashkimit në Evropën Lindore, në vendet kufi më Rusinë.
Rusia ka shprehur shqetësimin lidhur me humbjen e tregjeve në ish-vendetkomuniste, për shkak të ndryshimeve ligjore në fushën e tregtisë, të kërkuara nga hyrja në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG