Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica dhe deputetët e koalicionit "Kthimi" në Kuvendin e Kosovës, në takimin e tyre të sotëm konkluduan se kërkohet mbështetje e gjerë për planin e qeverisë serbe për zgjidhjen e situatës në Kosovë, që parasheh autonomi të bashkësisë serbe në Kosovë. Në kumtesën e Qeverisë së Serbisë theksohet se ky plan duhet të miratohet dhe nga Kuvendi i Serbisë.
XS
SM
MD
LG