Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka shqyrtuar sot për herë të parë dokumentin "Standardet për Kosovën", si dhe për zbatimin e tyre.
deri sa dokumenti mbi standardet i prezantuar nga nënsekretari amerikan i shtetit Marc Grossman është cilësuar si një hap që e shpie Kosovën përpara, Deputetët në masë të madhe e kanë kundërshtuar planin për zbatimin e standardeve.
Në fund, Kuvendi vendosi të formojë një Grup Punues, i cili për çdo muaj do të raportojë para deputetëve për ecurinë e përmbushjes së standardeve.
XS
SM
MD
LG