Ndërlidhjet

BERLIN


Në Berlin ka filluar një konferencë ndërkombëtare për antisemitizmin, me ç'rast delegatët kanë tërhequr vërejtjen se urrejtja ndaj hebrenjve po përhapet në Evropë dhe kanë bërë thirrje që arsimi dhe ligji ta pengojnë këtë trend.
Presidenti i Gjermanisë, Johannes Rau që e ka hapur konferencën ka thënë se disa kritika ndaj Izraelit janë rritur në një ndjenjë anti-hebreje.
XS
SM
MD
LG